Bryllupsfotografen genskaber atmosfæren fra et bryllup

Bryllupsfotografering er en præcis og subtil kunst. At genskabe atmosfæren fra brylluppet, samt at få masser af smukke portrætter af bruden, brudgommen, deres familier og venner, du har brug for mere end godt udstyr og hårdt arbejde. Ikke alene skal du have den følsomhed for at forstå de ønsker, som bruden og brudgommen før du starter, men ved brylluppet selv skal du være i stand til at forudsige konstant hvad der skal ske, selv når helt unscripted. Tålmodighed, udholdenhed og en total fornægtelse af selvbevidsthed er også vigtige egenskaber, hvis du er til at få det bedste bryllup fotografier. Der er dog flere ting til et bryllup fotograf til at huske på, end blot den udfordrende opgave at få de bedste billeder.

Et bryllup er den største begivendhed

Et bryllup er en meget vigtig begivenhed i livet for de involverede, og fotografen skal huske, at fotografier ikke er det eneste formål med arrangementet. En fotograf må ikke være for påtrængende eller for demonstrative, og jeg vil gå så langt som til at sige, at han eller hun skal være så usynlig som muligt. Den højtidelige og umådeligt personlige æstetik ceremonien selv for eksempel, kan nemt blive forstyrret. En vandring fotograf, eller en, der positioner sig direkte i betragtning af de gæster, eller endnu værre, foran bruden og brudgommen, kan distrahere forfærdelig fra de mere vigtige ting ved hånden.

Som for gruppen skud, har alle på et tidspunkt været på et bryllup, hvor disse synes at tage over det meste af begivenheden, men det er langt fra ønskeligt. I det væsentlige, bør en bryllupsfotograf dokument (ikke direkte) brylluppet. De bør arbejde i fuldstændig harmoni med deres omgivelser, der reagerer på hver eneste person og hver og sker med følsomhed og dygtighed. Det er min erfaring, er ved at blive det perfekte bryllup fotograf lige så vigtigt som at tage det perfekte billeder, og det er grunden til bryllupsfotografering er så krævende og udmattende arbejde.

Sagt, det er stort set de bryllupsbilleder, hvormed bryllup i sidste ende vil blive husket. Dette er grunden til naturlig og ærlig fotografier, der skildrer brylluppet som den virkelig var, er det bedste bryllup fotografier. Alt stylet eller forbundet fotografier vil ikke kun være mindre meningsfyldt, men vil undlade at forblive stemningsfuldt for fremtiden. Og det er for fremtidige erindringer, at de fotografier i høj grad bliver nødt til at tjene.

Bryllupsfotograf i generationer

Tænk lige over om nogen bryllupsbilleder du har set af dine forældre, bedsteforældre eller endog af generationer før, de er en fornøjelse at se på, fordi de repræsenterer de mennesker, som de virkelig var: smilende, leende, eller græde over det, der traditionelt et af de mest afgørende øjeblikke i deres liv. Jeg har set nogle nutidige bryllupsfotografier at skildre noget mere end den glittede magasin mode for tiden, en silhuet af en brud og brudgom under en palme, eller et sløret billede af en figur i en hvid kjole kører over en bro. Disse fotografier kunne være af nogen, og det er glip af hele princippet om bryllupsfotografering, som naturligvis, er at fange noget personligt og noget ægte. En smuk bryllup fotografi er noget intetsigende, medmindre det en eller anden måde repræsenterer en virkelig person eller endog en reel øjeblik, og det er hvad en bryllupsfotograf skal huske på, hver gang de er fotograf ved bryllup.