Bryllupsfotograf

  • bryllupsfoto

Bryllupsfotograf til bryllup – og hvad så?

Bryllupsfotografering hos en fotograf er ligeså forskellig som der er farver i en skovbund. Når i skal vælge en bryllupsfotograf eller en fotograf til jeres bryllupsdag, er det vigtigt i går efter lige præcis den type billeder og type fotograf der matcher jeres store dag og jeres billedstil.

Alle fotografer tilbyder fotografering til bryllup, men der er langt imellem dem som virkelig dyrker bryllupsfotograferingen. Bryllupsfotografer bør brænde ligeså meget for deres bryllupsbilleder som de gør for deres portrætter af unge piger eller andet.

bryllupsfoto

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotografer og deres forskelligheder

En fotograf der laver bryllupsfotografering med engagement får ofte bryllupsfotos der ligner noget fra en romantisk drøm eller et spændende modekatalog. Bryllupsbilleder kan IKKE tages om, og i bør derfor sikre jer jeres bryllupsfotograf har gode anbefalinger fra andre brudepar der har brugt dem før.

Kig også grundigt på fotografens galleri. Læg mærke til om der er stor adspredelse i billederne. Er det taget forskellige steder, har fotografen været kreativ. Har han brugt mange ideer, eller kører han meget i det samme. De kreative bryllupsfotografer har ofte meget stor adspredelse i de bryllupsfoto de præsenterer på deres hjemmesider.

Bryllupsfotograf Næsbyholm Slot.

samlet en liste over nogle af de bryllupsfotografer

Vi har samlet en liste over nogle af de bryllupsfotografer vi mener lever op til de krav en kreativ og dygtig bryllupsfotograf bør indeholde :

Leder du efter en fotograf til bryllup

Til bryllupper har vi som fotografer oplevet, at chaufføren tripper for at komme af sted, bruden kører galt undervejs, men også at omgivelserne fester med, og så bryder magien løs. Her får du tips til at få det bedste bryllupsfoto ud af sjove som svære øjeblikke.

 

Leder du efter en fotograf til bryllup i din by eller i nærheden af din by, så se listen her:

Lyset er altid vigtigt

Lyset er altid vigtigt, og til bryllupper kan man ikke al- tid bede folk ytte sig, hvis der er høj sol og dermed hårde skygger. Det er en fordel, hvis man på forhånd har en idé om lyset, så man kan tage det rigtige eks- traudstyr med. På billedet til højre gør den lyse belæg- ning på stien, at der re ekteres lys op på parret. Hvis parret vender sig og går den anden vej, kommer der også lys i ansigterne. På denne location fungerer en symmetrisk komposition bedst. Fordi parret bevægede sig, indstilles fokus til følgefokus.