Valg af en stilart

Det første punkt, vi vil komme ind på, er stil fotografering og billeder. Der er mange forskellige stilarter, som fotografer bruger, og beslutningen hviler på din smag. De to mest populære styles, der anvendes i bryllupsfotografering er “foto journalistisk” og “klassiske portrætter”. De to mest almindelige typer af billeder anvendes, er stillet og afslappet.

Portrættet stil fotografen skal kunne tage både forbundet / formel skud og afslappet skud. Generelt en fotograf, der bruger denne stil vil tage mere forbundet skud end casual, fordi hans / hendes erfaring har vist, at par ‘tendens til at købe flere af disse skud. Dette er fint, hvis du er sådan et par, men du kan løbe ind i problemer, hvis ønsker mere afslappet skud end stillet. Én måde at finde ud af, om en fotograf bruger den ene type frem for den anden er at se gennem hans / hendes portefølje. Fotografen, der bruger en photojournalistic tilgang normalt tager billeder, der ikke er planlagt, og af denne grund er de som regel afslappet. Ofte en fotograf bruger denne stil har erfaring inden for journalistik (aviser, magasiner osv.) fotografering. De trufne skud er ofte spontane bevægelse skud så godt.

Der er en tredje type fotograf så godt. Det er sværere at måle, hvilken type billeder vil resultere dog for denne type fotograf ikke er en professionel, og har ofte ingen portefølje. Uanset om det er en ven eller slægtning, denne person er en “hobby” fotograf, som vil tilbyde at fotografere brylluppet gratis (eller meget billigt). Dine billeder kan eller ikke kan komme ud så godt som hvis du hyrede en professionel, og den bedste indikator i dette tilfælde oplevelse. Ligesom med enhver fotograf, bør du interview og få referencer.

fotografering-ved-bryllup

Kamera Typer

Der er to grundlæggende typer af kameraer, der bryllup fotografer bruger, 35mm og mellemstore format. Der er nogle hævder, selv blandt professionelle fotografer, hvilken der er bedst. 35mm kameraer vil give dig et lidt kornet udseende, hvis billedet er forstørret end medium format. Medmindre du har planer om meget store udvidelser, den eneste, der vil bemærke dette kornethed er din fotograf.

Film – En tilbagevenden til sort og hvidt?

Film kommer i farve eller sort / hvid. Farve er den mest populære valg i bryllupsfotografering, men sort / hvid er ved at vinde fodfæste. Sort / hvid-film vil give dig en mere kunstnerisk leder fotografiet uanset om du en foretrækker portræt eller photojournalistic stil. Det er også holder længere end farvefilm. Farve er den mere alsidige af de to. Farvebilleder vil give dig en mere præcis skildring af din bryllupsdag. De kan laves om til sort / hvid udskrifter, men vil ikke vare så længe som sort / hvid billeder fra sort / hvid film. Fotografer, der bruger photojournalistic stil er mere tilbøjelige til at bruge sort / hvid-film. Valget er som regel lavet efter parrets smag.

Et andet forhold er hastigheden på filmen. De fleste fotografer vil allerede have en standard, som de bruger i bestemte situationer, og parret behøver ikke at bekymre sig om filmen hastighed. Når du bruger en “hobby” fotograf, bør en diskussion om filmhastighed forekomme. Da de fleste hobbyfotografer bruge et 35mm kamera, vil fokus generelt være på 100, 200 eller 400-hastighed film. 100 hastighed er bedst i stærkt sollys og er den mindst grainiest af de tre. 200 hastighed er den gyldne middelvej og ofte bruges til delvis sol eller halvskygge. 400-hastighed fungerer godt i svagt lys. 400 hastighed er den mest anvendte til bryllupsfotografi (af hobby’s), fordi det kan bruges til indendørs optagelser og udendørs optagelser.

bryllupsfotograf-til-bryllup

Din Fotografs personlighed

Bryllup fotografer har ry for at være anspændt og hovmodige. Ikke alle bryllup fotografer er på denne måde, men nogle er. De fleste par er på udkig efter en fotograf, der tager store billeder, men er også omgængelig mens du gør det. Det bedste tidspunkt at finde ud af, hvad personlighed din fotograf har, er i interviewet. Spørg pegede spørgsmål og måle hans / hendes reaktioner. Hvis du føler, som om fotografen lægger på en handling til gavn for dig, han / hun sandsynligvis er. Stol på dine instinkter! Spørg efter referencer og derefter følge op på dem. Sørg for at spørge om fotografens personlighed. Hvis parret føler sig godt med fotografen og vice versa, vil det vise i billederne.

fotografer-bryllup

The Perfect Portfolio – Pas på!

Endelig ser altid gennem en fotograf portefølje. I tilfælde af en hobby fotograf, ser gennem album med billeder, som han / hun har taget. Disse fotografier vil sandsynligvis være det bedste, fotografen har taget, (eller de ville ikke gøre det i porteføljen), men bør give dig en indikation af, hvad de kan forvente. Se efter fotografier, hvor fagene er lidt ude af fokus, hvor der gøres opmærksom væk fra emnet, farverne er dæmpede eller for stærk (belysning), striber i billeder og så videre. Hvis du finder nogen af disse ting, er det sandsynligt, at billeder af din bryllupsdag vil indeholde nogle af disse elementer.