Jeg scrollede forleden ned af Facebooks startside og mødte denne smukke billedserie. Jeg kiggede alle billederne i serien igennem, og jeg synes virkelig, at der er noget smukt over dem alle- samt symbolikken bag. Jeg synes det er smukt, at ens syn på sig selv ikke forsvinder, bare fordi man ældres.

Jeg synes det er smukt, at selvom man er gammel, kan man stadig se tilbage på sin ungdom med et smil. Dog er serien lidt paradoks – for på den ene side er det smukt at se sig selv som sprudlende og frisk, på trods af at man er gammel – og på den anden side er det ikke rart som fysisk gammel at stille træskoene psykisk ung, vel??

Hvis man som gammel ser sig i spejlet, og det genspejler sin ungdom, føles det vel som om, at man ikke har oplevet det man skal?

Eller måske fordi man vil opleve det hele igen? Who knows ? Uanset hvad symbolikken bag er, kan jeg ikke lade vær med at smile når jeg ser billederne. Åh de gamle mennesker, de ser så glade ud, haha!

Hvad tænker I? Synes I serien afspejler positivitet eller negativitet?

Billedserien ligger på: https://www.facebook.com/agedcarenursingnz