Blomsterfotografi – Sådan skal du tage gode naturlige blomst Billeder

Blomster er et populært emne i forbindelse med fotografier, men hvordan kan du tage gode billeder, der virkelig vise skønheden i en blomst? Fortsætter fra side 1, denne artikel omhandler flere mere fotografering tips til at hjælpe dig at tage fantastiske blomster billeder. Spidserne dækker fotografere blomster i deres naturlige omgivelser, snarere end at fotografere blomster i en vase eller en blomst arrangement, som er en ganske anden affære.

Brug en reflektor eller flash at udfylde skygger og hjælpe lys blomst

Hvis du fotograferer en blomst, hvor den forreste af blomsten er ikke direkte belyst af sollys, kan du bruge en reflektor eller en lille mængde af fyld-flash til at hjælpe lys blomsten. Du kan købe kommercielt gjort reflekser, eller lave dine egne ved at stikke et stort stykke køkken folie til et stykke pap.

Placer reflektor, så det reflekterer lyset tilbage på blomsten. Samt bidrage til at lette blomsten, da lyset vil blive afspejlet i en anden retning til de vigtigste lys, kan det hjælpe at udfylde hårde skygger på blomsten.

Som et alternativ til en reflektor, som supplement til eller kan du også overveje at bruge fill-flash til at hjælpe lys blomsten og udfyld mørke skygger. Sørg for at du har din flash sæt med lav effekt, som du kun ønsker blitzen til at bidrage en lille mængde lys til scenen, ikke blive den vigtigste lyskilde.

Kom i tæt på som fotograf ved blomster

Hvis dit kamera har en makro mode, eller du har et DSLR med et makroobjektiv, kan du prøve at komme i tæt og fylde rammen med blomsten. Og så prøve at få endnu tættere på at isolere bare en del af blomsten. Du kan finde nogle gode abstrakte kompositioner når der fokuseres på kun en meget lille del af en blomst.

Når du tager nærbilleder eller makro fotografier af blomster, kan det være nødvendigt at bruge blitz eller lang lukkertid til at belyse blomsten. På disse meget tæt afstande, blinker normalt synes at være relativt blød, og mere som naturligt lys.

Forhindre vinden i at ødelægge dit foto

Et stort problem, når du tager billeder af blomster er, at de blæser rundt i vinden. Dette kan give problemer i at komponere dit billede, hvis blomsten konstant flytter sig. Og det vil også resultere i en sløret billede, hvis din lukkertid ikke er højt nok til at fryse af blomsten.

En ting du kan gøre er at oprette en vind pause mellem blomst og vinden. Du behøver ikke at slæbe en fuld størrelse vind bryde rundt med dig selv om. Hvis du har et stativ og diffuser eller reflektor med dig, kan du placere stativet mellem blomsten og vinden, og derefter hvile diffuser eller reflektor op mod stativet ben. Så længe du ikke er fotografere en høj blomst, skal dette fungere som en anstændig læhegn.

En anden ting du kan gøre er at sikre blomsten ved hjælp af et tilbehør kendt som en plamp (forkortelse for plante klemme). Dette er en lille bøjelig arm med klemmer i begge ender. Den ene ende klemmer til dit stativ ben, og den anden ende klemmer på blomsten. Dette forhindrer blomsten blæse rundt i vinden.

Brug baggrundsbelysning til din fordel

Det store flertal af blomster har relativt tynde kronblade, og så kan gøre en stor foto, når baggrundsbelysning. Lyset skinner gennem kronbladene, at give dem et helt andet udseende til en standard foto.

Kig på blomsten tilstand og fjerne eventuelle distraktioner

Der er undtagelser til alt, men i langt de fleste tilfælde vil et foto af en ubeskadiget blomst ser pænere end en beskadiget en. Hvis du er på et område med masser af de samme blomster, tager din tid til at se på et par af de blomster og prøve at finde en, der er bedst stand.

Vær opmærksom også, hvad der er omkring blomsten, og prøv at undgå at medtage andre elementer (såsom en tilfældig græsstrå), at distrahere fra blomsten. Sommetider kan du være i stand til at ændre vinklen, du fotograferer på at fjerne distraherende elementer.

Andre gange kan det være nødvendigt at squash ned eller fjerne distraherende elementer. Hvis du er fotograferer uden for haven, være forsigtig med, hvad du fjerner selv.

Isoler blomsten fra sine omgivelser

Sæt dit kamera / objektiv til at bruge en stor blændeåbning (f.eks f / 2,8), når man fotograferer blomsten til at hjælpe smide baggrunden ude af fokus. Hvis pladsen tillader det, så prøv også at bruge en linse med en længere brændvidde eller zoome ind på dit kamera, og tage billedet fra længere væk. Denne ændring i perspektiv bidrager til at isolere blomsten fra resten af scenen.

En fotograf :: En bryllupsfotograf :: En modefotograf :: En Landskabsfotograf :: En Portrætfotograf :: En Kunstfotograf :: En Reklamefotograf :: En Børnefotograf:: En Pressefotograf :: Find Fotograf ::