Gennemgang af EOS 7D Mark II firmware v1.0.2

I de fem år siden lanceringen, har Canon EOS 7D gået fra at være en avanceret stykke teknologi til en tilsyneladende rest af en svunden tid. Ikke blot i den forstand, at dens teknologi er afløst, men også i, at idéen om en pro-grade APS-C DSLR syntes at en hvis tid var gået.

Canon tydeligvis mener ikke dette er tilfældet, og, ligesom det gjorde med den oprindelige 7D, har anvendt virkelig pro-grade autofokus til en af sine bedste bygget organer. Mens Nikon synes at være opmuntrende sine high-end brugere over til full frame, Canons udvalg fortsætter med at tilbyde en vifte af muligheder. Den længe ventede EOS 7D Mark II tager de stærke sider af sin forgænger – dygtige autofokus og video – og bygger på alle aspekter af dem.

canon eos 7D mark 2

Canon EOS 7D Mark II nøgle specifikationer:

 • 20MP Dual-Pixel AF CMOS-sensor
 • 10 fps kontinuerlig optagelse med autofokus
 • 65 alle cross-type autofokus sensor
 • 150.000 RGB + IR pixel lysmålingssensor
 • Dual DIGIC 6 processorer
 • Forbedret miljømæssig forsegling
 • Compact Flash (UDMA) og SD (UHS-I) slots
 • USB 3.0
 • Indbygget GPS
 • Større kapacitet LP-E6N batteri
 • Shutter hastigheder op til 1/8000. Sekunder
 • Lukker vurderet til 200.000 cyklusser (vs 150.000 om 7D)
 • For stills fotografer, EOS 7D Mark II tilbyder en alle cross-type 65-punkts AF-modul. Det fungerer sammen med oplysninger fra en 150.000-pixel RGB + IR lysmålingssensor at tilbyde den nyeste version af programmet »Intelligent Tracking og anerkendelse« (ITR) fokus systemet fra EOS-1D X. Det betyder, at med ITR engageret og en første fokuspunkt valgt, kan du indlede fokus med en halv-Træd på udløserknappen, og derefter lade kameraet spore motivet, når den bevæger sig hen over rammen. I dette scenario, bruger kameraet automatisk alt efter AF-punkt er nødvendig for at fastholde fokus på den oprindeligt valgte emne.

Kameraets kontinuerlig optagelse sats hopper til 10 billeder i sekundet – noget, der var begrænset til pro-grade sport kameraer indtil for relativt nylig. Sammen med dette kommer en lukkertid vurderet til at overleve 200.000 cyklusser.

Det vigtigste billedsensor er en variant af Dual Pixel AF design først ses i Canon EOS 70D, hvilket betyder, 20MP output. Det betyder også, at kameraet er i stand til at indfange information om både emne position og dybde, når dets spejl op, ved hjælp af sin billedsensor. Dette kan potentielt give mere afgørende autofokus og motivsporing i “Live View” og mens du optager video. Apropos film – 7D II s film kapaciteter få lidt af et løft – få 1080p / 60 skydning kapacitet og et andet valg af indpakning (MOV eller MP4) og en tredje kompression option (IPB-Lite, samt IPB og All I).

I forhold til EOS 7D / Nikon D7100

Hvilken forskel halvt årti gør. EOS 7D var en af de første DSLR at tilbyde 1080p video-optagelse – en funktion, der er forventes nu, selv om det ikke nødvendigvis er perfektioneret. The Mark IIs Dual Pixel AF har potentiale til at tilbyde imponerende autofokus under videooptagelse, da det er i stand til at vurdere emne position og afstand fra alle fanget ramme. I princippet kunne det være nok til, at 7D II at tilbyde pålidelig autofokus under video – hvilket ville være et stort salgsargument for ivrige videographers.

På stills side af tingene, har Canon gjort bemærkelsesværdigt få fremskridt i sensorteknologi siden lanceringen af den oprindelige 7D, og varianter af dets sensor stadig underbygger meget af virksomhedens lineup.

Læs mere om kamera og foto.