For at kunne udvikle mig som fotograf, søger jeg personer der vil have taget billeder. Om du er ung eller gammel, tyk eller tynd betyder ikke noget, vi er alle forskellige, og det vil jeg gerne have mine billeder viser.

Prisen for en standard fotografering varierer meget afhængig af hvad du ønsker fotograferet, hvor og hvor længe. Du får her en cd med en masse færdigredigerede billeder, som du må bruge i profileringen af dig selv. Billederne må også bruges på min hjemmeside, hvis andet ikke er aftalt.

Hvis du har en speciel idé, et specielt talent, eller måske selv kan medbringe en god makeup artist, kan vi evt. tage billederne som TFP.

Jeg er altid klar på en udfordring, og mit motto er “Nogle opgaver er for store, men ingen er for små”. 

Køb af billeder

Køb af billeder

Der er selvfølgelig copyright på alle mine billeder, og de må derfor ikke bruges, uden min accept. 

Hvis du ser et billede, du gerne vil have hængende derhjemme, eller et billede du kan bruge i en publicering, så ring eller skriv til mig. Fortæl hvad billedet skal bruges til, og jeg kan give dig et højopløsnings tiff/jpeg digitalt billede, eller en almindelig papirkopi, i den størrelse du ønsker. 

Model og portræt billeder sælges ikke, før undertegnede har taget kontakt og aftalt dette med personen på billedet.

De sidste mange år har arbejdet seriøst med foto. Jeg tager mest portræt, modelfoto og natur, samt en smule reportage. Jeg har haft et studiejob som børnefotograf, og har desuden leveret billeder til bl.a. Jyllandsposten og Fyens Stifttidende. 

Jeg har ingen fantasi om at skulle leve af at fotografere, men jeg synes det er en spændende hobby.

Fotoudstyr

Kamerahus:

 • Canon EOS 1Ds

Objektiver:

 • Canon EF 20-35 f:2,8 L
 • Canon EF 24-70 f:2,8 L
 • Sigma EX 70-200 f:2,8 HSM
 • Canon EF 400 f:5,6 L

Blitz:

 • Canon Speedlite 550 EX
 • Canon Speedlite 420 EX
 • Canon ST-E2

Tilbehør:

 • LowePro PhotoTrekker II
 • LowePro Stealth Reporter 300 AW
 • Crumpler Puppet
 • Microtek FilmScan 2700, til negativerne
 • HP Photosmart 8250
 • Omni bouncer til min Canon Speedlite 550 EX
 • Kenzo mellemringe
 • Dynatran 858 AT stativ
 • Velbon UP-4000 Monopod
 • 1 x Sandisk 512 MB CF kort
 • 1 X Sandisk 1 GB CF kort
 • 1 x Kingston Elite Pro 50x 2 GB CF kort
 • 1 x Kingston Elite Pro 512 MB CF kort
 • Et par lysstativer
 • Nogle paraplyer og reflektorer
 • Diverse filtre
 • Et hav af batterier til ovenstående

Drømmen:

 • Canon EF 14 mm f:2,8 L
 • Canon EF  135 mm f:2.0 L
 • Canon EF 200mm f:1,8 L
 • Canon EF 300 mm f:4.0 L
 • Canon EF 16-35 mm f:2,8 L
 • Canon Speedlite 580 EX
 • ProFoto blitz anlæg

Læs flere fotoartikler her