Landskabsfotografering: Back to Basics

Landskabsfotografering har ændret sig over de seneste par år som teknologien har revolutioneret den digitale verden. En fotograf kan nu tage flere, standard størrelse billeder af en panorama landskab og flette dem sammen som en, lige på kameraet. Fotoredigering software gør en fotograf til at manipulere et billede, som de finder passende, kun begrænset af deres fantasi. Med alle disse store fremskridt i fotografi, stadig et par grundlæggende spiller en afgørende rolle i at vende en tilsyneladende almindelig fotografi, til en ekstraordinær kunstværk.

Der er mange aspekter at tage fantastiske landskabsbilleder, men to vigtige nøgletal spiller en rolle i hvert fotografi. Den første grundlæggende er ordentlig belysning. Omgivende eller naturlige lys er som regel den eneste lyskilde i et landskab foto. Hvis du forsøger at have noget i forgrunden, en flash eller helst en reflektor, vil hjælpe med at afbalancere alle aspekter af fotografiet.

Fastsættelsen af balance mellem lys kan være de vanskeligste del af ikke bare landskabsfotografering, men alle andre former, f.eks. Eksperimentere med forskellige former for belysning kan give mange gode resultater fra det samme emne. For eksempel, tage et kig på fotoet til venstre. Bemærk, hvordan solen straalende gennem skyerne lys dock og gøre det til en forgrund objekt, men byens skyline stadig i centrum af billedet. Dette blev udført ved at måle lyset for de mørkere del af baggrunden ud til venstre for rammen, i stedet for de lysere plet i højre. Ved at gøre dette, bjælker solen nu kommer til at skille sig ud mere og blive en genstand i billedet som modsætning til en udvaskning sted på fotografiet. Hvis lyset var afmålt fra lysplet af dokken, ville baggrunden have været helt vasket ud som følge heraf.

Hvis kameraet ikke har evne til at spotte meter, fokusere linsen ud planlægges, så måleren vil læse lyset fra en mørkere kilde. Derefter holder disse indstillinger flytte emnet ind på rammen og tage billedet. Det vil tage lidt at eksperimentere med at få ret, men det er halvt så sjovt for fotografering. Resultaterne vil være forskellig hver gang, og du ved aldrig, hvilket billede vil blive den foretrukne. Mange gange er det ukonventionelle metoder viser sig bedst.

Den næste grundlæggende er enkel, men hvis det gøres forkert resulterer i en middelmådig fotografi. Hver landskab foto bør tages med under hensyntagen til den 3 linje, eller 3 fly reglen. Denne regel hedder et fotografi bør tages på tre forskellige planer. Navnene på disse fly eller linjer kan variere, men de har alle betyder det samme. Det er vigtigt, fordi vores øjne naturligvis er tiltrukket af symmetriske objekter. Ting, der er skæve eller skævt, straks mærke til, fordi de synes malplaceret.

For eksempel forestille sig du er i et kunstgalleri overvejer betydning for livet i akvareller og du støder på et billede, der er lidt skævt på væggen. Ved siden af alle de andre helt vandret billeder, er dette et kommer til at skille sig ud. Ikke fordi er en stor kunstværk, men fordi det er skævt og kørsel du sindssyg. Hold denne idé om symmetri i tankerne, når man fotograferer landskaber.

Det første fly er horisonten linje. Dette er den øverste del eller horisont, af fotografiet. Horisonten linje giver dybde til fotografiet som den fungerer som baggrund for fotoet. For eksempel billedet til højre er let at se på og dine øjne er straks henledes på midten af billedet. Nu, se på det andet billede, hvor båden er toppen af rammen i stedet for trægrænsen. Det andet billede er ikke dårlig, og er stadig rig med klarhed, men som billedet er lettere at se på?

Det andet fly er i emnelinjen. Dette er den vigtigste del af fotografiet, der henleder opmærksomheden i øjet. På billedet ovenfor, giver båden og dens refleksion emnet for rammen. Det er jævnt centreret i billedet og behagelig for øjnene. Ikke hver genstand, skal være jævnt centreret, så længe 3 fly stadig i rammen.

Det tredje fly er den nederste linje. Denne linje adskiller dette område fra bunden af rammen resulterer i en velkonstrueret fotografi. Hvis den nederste linie er udeladt, og emnet fylder hele nederste del af rammen, vil billedet miste noget af sin appel. Igen, dette betyder ikke, at fotografiet ville være dårlige og ikke værd at tage. Billedet til venstre vil stadig være fyldt med farver og liv, hvis de måger var på bunden af rammen. Men ved at placere dem i midten og forlader rummet under dem, vender det et godt billede ind i en stor en.

En fotograf :: En bryllupsfotograf :: En modefotograf :: En Landskabsfotograf :: En Portrætfotograf :: En Kunstfotograf :: En Reklamefotograf :: En Børnefotograf:: En Pressefotograf :: Find Fotograf ::