Kreativ fotograf Herning

Kreativ fotograf Herning – Et godt billede kan sige mere end tusind ord, det kan fremkalde gode minder eller relatere til en bestemt begivenhed, fotograf i Herning og Midtjylland. Fotograf Herning med eget fotostudie og mulighed for billeder on location. Priser på fotografering af mange typer billeder hos os. Fotograf herning, bryllups, familie, portræt, nyfødt, baby, gravid , mode, model. Professionel kreativ fotograf i Herning med over 30 års erfaring, der tager billeder til både private og erhverv.

Professionel fotografering

Portræt og mode fotograf – Firma portrætter – foto journalistik – events – med base i Herning klare jeg din foto opgave. Har du brug for en bryllupsfotograf, portrætfotograf eller en fotograf til at tage produktbilleder, kan du tage fat på en af de mange fotografer i Herning. Fotograf Herning, Holstebro, Silkeborg, Viborg, Ikast Herning fotografi alt i fotografering.

Erfaring tæller som fotograf

Fotografering af baby i Herning området. Billederne af din lille guldklump. Som fotograf arbejder jeg bredt – men med hovedvægt på reportage – og reklamefoto – bryllupsfotografering. Jeg har specielt fokus på mennesker – det sige bryllup, turisme, portræt, reportage og sport. Få et uforglemmeligt portræt af din familie, af børnene, af hunden eller professionelle fotografier af dine produkter til hjemmesiden.

Læs mere om Herning fotografi lige her.