Lav en Google søgning på Gratis Online Fotoredigering….

Lav en Google søgning på Gratis Online Fotoredigering så vil du finde en masse gode artikler, der henviser til fine brugbare gratis online fotoredigeringsprogrammer. Der ligger et helt ocean af programmer og tjenester, du kan bruge til gratis online fotoredigering, og som, udover at de selvfølgelig er gratis, også er mere eller mindre ligetil at gå til og som leverer ret flotte resultater. Som entusiastisk amatørfotograf er det ikke kun vigtigt at få knipset en masse gode billeder. Det er også vigtigt, at du kan redigere og eksperimentere med dine motiver og billeder for at få det helt perfekte resultat. Photoshop er hands down det bedste fotoredigeringsprogram, men det er også dyrt og så er det, efter min mening, ikke så let at gå til som glad amatørfotograf.

Her er en liste over gratis online programmer og websites, du kan bruge til at redigere dine billeder og fotos.

De bedste programmer til gratis online fotoredigering

Picasa

Picasa er Googles svar på et gratis billede redigerings program både til PC og Mac. Picasa er et af de bedre gratis fotoredigeringsprogrammer, da det også fungerer som et redskab til at overskue og gennemse dine billeder lidt a lá Adobes Bridge og så kan Picasa genkende ansigter på dine billeder, hvilket jeg personligt synes er en nifty egenskab.

Photoshop Express

Photoshop Express er Adobes light udgave af Photoshop, der, efter du har registreret dig som bruger, giver dig en lang række basale muligheder for at redigere dine billeder (crop, resize, whitebalance, hue, saturation, sharpen mm.). Ved tilmelding får du automatisk 2 GB lagerplads med mulighed for at tilkøbe mere plads. Photoshop Express er et af de mere avancerede af de gratis online programmer til billede redigering.

Pixlr

Pixlr er et online fotoredigeringsprogram, som kan anbefales, at du tjekker ud. De praler selv at være ‘The most popular online photo editor in the world’, og jeg må sige, at de har noget af have det i. De har i al fald forstået at tilbyde deres brugere forskellige muligheder. Fra forsiden har du tre muligheder for user interfaces ud fra dit behov og niveau – Advanced, Efficient og Playful, og så kan du derudover også hente en Pixlr app til din iPad. Det er godt tænkt!

Gimp

Gimp er også et gratis billede redigerings program til PC og Mac, som også skal installeres på din computer. Gimp har, i modsætning til Picnick, et hav af redigeringsmuligheder, og indrømmet det er ikke helt ligetil at bruge programmet, så Gimp er helt sikkert til fotoredigering for de mere avancerede amatørfotografer.

Cropp.me

Cropp.me er en enkel tjeneste til gratis online fotoredigering. Det er ikke nødvendigt at registrere sig eller downloade noget software for at komme i gang. Dog er mulighederne i Cropp.me også begrænsede, da det kun er muligt at beskære sine billeder med denne gratis online fotoredigeringsprogram.

Picpick

Picpick er et gratis fotoprogramredigeringsprogram, som du downloader og installerer på din computer, inden du kan gå i gang med at redigere dine billeder. Med Picpick får du en række grundlæggende redigeringsmuligheder, samt en vifte af effekter, eks. farvemætning, gråskala, lysstyrke.

XnConvert

XnConvert er et billede redigerings program, du skal installere på din PC eller Mac. Med programmet kan du batch resize og konvertere dine billeder – dvs. du kan samle flere billeder og foretage den samme beskæring på alle de valgte billeder eller billederne i den valgte folder.

PicResize

Med PicResize kan du redigere dine billeder online uden at skulle downloade et program eller registrere dig som bruger. Da du ikke henter software eller oplyser din mailadresse, tilbyder PicResize heller ikke så avancerede fotoredigeringsmuligheder. Udover at kunne beskære og resize dit billede får du kun nogle fast definerede specielle effekter, du kan tilføje dine billeder.

PhotoPad Photo Editor

PhotoPad Photo Editor er et fotoredigeringsprogram til Windows. Med de mange relativt avancerede billederedigeringsmuligheder i PhotoPad Photo Editor henvender programmet sig primært til de mere avancerede brugere, der ønsker at arbejde mere detaljeret med sine billeder.

Se flotte billeder ved en photoshop nørd og fotokunstner.