Hvad skal der til for at jeg skiller mig ud og bliver set som fotograf?

At skille sig som fotograf er altid at finde sin personlige fotografiske stil og hele tiden forsøge at perfektionere den!
I starten skal man forsøge sig med alle mulige genre indenfor fotografiet, for at finde frem til hvad gren af fotografiet man befinder sig bedst i. Herefter kommer det hårde arbejde, at blive ved med at arbejde med din stil, også selvom det hænger dig langt ud af halsen. Tving dig selv til at blive bedre! Og sørg for at vise de billeder du laver til dygtige folk og vær åben for kritik. Eneste måde at blive bedre på.
 
interview med Fotograf

Hvad kræver det mht. udstyr?

Som nystartet er fotogrej ikk så vigtigt. Det handler om at kigge billeder konstant. Brug timevis i fotobøger, fotomagasiner, på nettet. Og når du føler dig meget inspireret starter du med at tage billeder med hvad du nu måtte have! Din iPhone etc. For de billeder du laver i starten stinker alligevel! Det handler bare om at arbejde med billeder og ikk så meget om resultatet, det kommer senere! Men Canon og Nikon er nok stadig de mest oplagte producenter indenfor spejlreflekskamera som i sidste ende også er det du ender med!

kreativ Fotograf

Hvilke forventninger skal man have til sig selv?

Forventninger til dig selv bør først komme når du har sporet dig ind på din personlige stil. I det første par år, skal billeder og fotografering blot være en leg og skov, den bedste måde at bevare lysten og hyggen omkring billeder. Presser du dig selv for meget i starten risikerer du at miste lysten. Fotografiet har altid været en hobby for mig, og den dag hobbydelen dør, der ryger det kreative!

Hvor god skal man være for at kunne leve af det?

God har intet med det at leve af at være fotograf nødvendigvis, der findes mange fotografer der aldrig har uddannet sig selv, de kan principielt være ligeså dygtige som uddannede og nogengange endda bedre. Det handler om at tro på sig selv , ALDRIG give op og så altid have sig selv med i det du gør i livet, uanset om det er som fotograf, eller hvad du ellers måtte ende op med!