FØR DIT PHOTOSHOOT

Når du har bestilt et photoshoot med Jonatan Harring, er der er par ting du skal huske, så du er helt klar til at stå foran kameraet.

  • Send gerne et par inspirations-billeder til fotografen, så i kan blive enige om hvilket udtryk i skal gå efter.
  • Pak en taske med max 2-3 outfits du er glad for. Gerne forskellige stykker tøj som fx. kjole og bukser/t-shirt. Pak ikke noget tøj som du ikke er komfortabel i, eller usikker omkring.
  • Med makeup-artist: Rens din hud før dit photoshoot, og mød op uden makeup og også gerne uden creme. Så klarer vores makeup-artist resten.
  • Uden makeup-artist: Læg gerne makeup hjemmefra (umiddelbart lige før dit photoshoot). Medbring gerne nogle produkter, hvis du skulle blive utilfreds eller rette det. Man må gerne overdrive en smule i forhold til normal hverdags-makeup.
  • Som mand: Gælder alle de overstående punkter naturligvis også.
  • Kom glad 🙂

UNDER DIT PHOTOSHOOT

Et photoshoot foregår i Studiet. Studiet er et stort professionelt fotostudie med knap 6 m. til loftet, køkken og makeuprum. Studiet bliver dagligt brugt til alt fra photoshoots til musikvideoer, reklamer og produktfoto. Her er optaget video af b.la. Bikstok, Henrik Qvortrup, Linje 3, Jørgen De Mylius og mange andre kendte. Når du ankommer til studiet (forenden af en lang indkørsel) skal du først i ‘makeuppen’, hvis du har bestilt en makeup-artist. KBHfotos dygtige makeup-artist Lisa Mugge, og er uddannet både makeup-artist og frisør. Hun er ligeså dygtig som hun er smilende og blev b.la. nr. 2 til DM i makeup i 2015. Hvis du ikke har bestilt en makeup-artist anbefaler vi stadig at du lige tjekker din makeup og evt. retter den, hvis den fx er løbet lidt under din rejse.

Så skal du foran kameraet 

Flashlamperne er sat op og din fotograf Jonatan guider dig igennem dit photoshoot. Han fortæller dig hvordan du skal stå, og hvor du skal kigge hen. Samtidig sætter han lyset, så de komplimenterer dit ansigt, og skyggerne falder rigtigt. Under sessionen har i mulighed for at skifte outfit og udtryk undervejs. Vi skyder primært portrætter, semi-full body og evt. full-body.

Efter dit photoshoot (retouchering)

Når din photoshoot-session er færdig har i skudt omkring 100-200 billeder. I sætter jer ned ved Imac’en i studiet, og udvælger de bedste billeder. De bedste 5 billeder bliver først redigeret i Adobe Lightroom (basic-redigering), og herefter bliver de retoucheret i Photoshop. Har du valgt premium pakken udvælges 8 billeder til redigering. Der er op til dig/jer hvor meget redigering du ønsker, og hvor naturligt billedet skal se ud. Generelt redigeres portrætter af kvinder en smule mere end portrætter af mænd. Hvis du ønsker retouchering af flere billeder koster det 60 kr/stk. Hvis du ønsker kan du få alle billederne vi har taget den dag, men uden redigering.

Før og efter retouchering

Billederne bliver gemt i JPG-format i 2 kvaliteter. En low-resolution kvalitet på 2000×2000 pixel på ca. 2 MB. Low-res billederne er optimeret til brug på nettet, som fx Facebook, Linkedin, Hjemmesider og andre sociale medier. Du får også billederne i en high-resolution kvalitet (ca. 10 MB) som er velegnet til print og tryk, hvis du ønsker at printe billedet senere (se priser for print). Når billederne er redigerede færdige uploades de på nettet hvor du kan se og hente dem. Du får tilsendt et link og password til stedet, så det kun er dig som kan se billederne.