2 Der er betydningen bag, hvor alle stående. Getty Images er Det sædvanlige i royal wedding familie portrætter til brudens familie til at være på den ene side og gommens familie på den anden side — men dette var en helt unik situation. Per tradition, at Dronning Elizabeth og Prins Philip sidder foran Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall. Da Meghan ‘ s mor var den eneste person til at deltage, Hertugen og Hertuginden af Cambridge, afrundet ud “bride’ s side.” Beslutningen om, hvor folk står i sidste ende er op til fotografen, tidligere royal redaktør for Solen og Prins Harry biograf Duncan Larcombe fortalte BAZAAR.com.

I en dramatisk twist af begivenheder, Meghan Markle ‘ s far var ikke i stand til at gå sin datter op ad kirkegulvet. Således bruden historisk gled mod alteret på sit eget forud for et møde med Prins Charles til den anden halvdel af hendes procession.

Windsor Castle er Grøn stue, som er nær og kær til Prins harrys hjerte. Tilbage i 1984, hvor en ung Harry var gået rundt fra den ene royal i forhold til en anden efter hans barnedåb. Stuen, designet af George IV, stod færdigt i 1992 efter den ødelæggende brand på Windsor Castle. Siden da rummet har været kulisse for en række lejligheder, herunder Queen ‘ s Diamond Jubilee portræt.

Ikke sikker på hvor du skal begynde med din bryllup planlægning? Tage vores Stil Quiz, og vi vil samle en brugerdefineret bryllup vision og leverandører til at matche, bare for dig. Efter dette, skal du oprette en gratis, personlig bryllup hjemmeside for at holde dine gæster informeret (og spændt!) om dine planer, og en tidsbesparende Guest List Manager til at organisere dine deltagere. Endnu bedre? Du kan synkronisere din gæsteliste Manager og bryllup hjemmeside til at opdatere alt på én gang.

Din bryllup fotos er ikke kun smuk — de skal fortælle historien om din bryllupsdag. Fra at se på dine gæster, ansigter, som du gå ned ad kirkegulvet til din første dans, disse sindssygt lækre fotos vil give dig en idé om, hvad det er, vi taler om. Tag et kig, savle lidt, få ideer, og derefter finde din fotograf.

Meghan Markle Gik Solo Del Ned af Kirkegulvet I en dramatisk twist af begivenheder, Meghan Markle ‘ s far var ikke i stand til at gå sin datter op ad kirkegulvet. Således bruden historisk gled mod alteret på sit eget forud for et møde med Prins Charles til den anden halvdel af hendes procession.

15 af 41 Getty Images Meghan Markle Gik Solo Del Ned af Kirkegulvet I en dramatisk twist af begivenheder, Meghan Markle ‘ s far var ikke i stand til at gå sin datter op ad kirkegulvet. Således bruden historisk gled mod alteret på sit eget forud for et møde med Prins Charles til den anden halvdel af hendes procession.

Den brudesløret, der også er designet af Clare Waight Keller for Givenchy, var monarch-længde på 16 meter. Dette navn kommer fra den kongelige bryllupper på det seneste—specielt, Prinsesse Diana ‘ s epically længe toget.

30 af 41 Getty Images Prince George havde brug for en powernap Post-ceremoni, side dreng Prince George havde brug for en lur. Og for alle os, royal fans, der er indstillet på bryllup ceremonien fra USA i morgen tidlig, følte vi, at den fem-årige smerte.

50 Bryllup Billeder, Du Kan ikke undvære! Din bryllup fotos er ikke kun smuk — de skal fortælle historien om din bryllupsdag. Fra at se på dine gæster, ansigter, som du gå ned ad kirkegulvet til din første dans, disse sindssygt lækre fotos vil give dig en idé om, hvad det er, vi taler om. Tag et kig, savle lidt, få ideer, og derefter finde din photographer.by Den Knude,•5 min læse

Getty Images Nu det kongelige bryllup mayhem er kommet og gået, er det tid til at tage et kig tilbage på hands-down mest monumentale øjeblikke fra den store dag. Mens rigelig påskønnelse blev udbetalt til Meghan smukke brugerdefinerede Givenchy kjole og den sentimentale ceremoni i St. George ‘ s Chapel, der var så mange fine, søde, super lav-key øjeblikke, der ikke gør de overskrifter. Foran, vend om 41 billeder af det kongelige bryllup, som du måske har savnet—men har brug for at se nu. Se Galleri 41 Fotos

Post-ceremoni, side dreng Prince George havde brug for en lur. Og for alle os, royal fans, der er indstillet på bryllup ceremonien fra USA i morgen tidlig, følte vi, at den fem-årige smerte.

Nu er det kongelige bryllup mayhem er kommet og gået, er det tid til at tage et kig tilbage på hands-down mest monumentale øjeblikke fra den store dag. Mens rigelig påskønnelse blev udbetalt til Meghan smukke brugerdefinerede Givenchy kjole og den sentimentale ceremoni i St. George ‘ s Chapel, der var så mange fine, søde, super lav-key øjeblikke, der ikke gør de overskrifter. Foran, vend om 41 billeder af det kongelige bryllup, som du måske har savnet—men har brug for at se nu.

Øh, hvad skete der til Firenze van Cutsem ‘ s buket? Viser sig, at en af de brudepiger (Ivy Mulroney) ikke har en buket af hendes egen hånd, da det var hendes ansvar at holde Meghan er buketten under ceremonien. Da det blev tid til fotos, var de stadig er for kort en buket — og Firenze gik uden. TBH, at hun ser helt glad for, sans blomster.

6 Stadig, en brudepige syntes at mangle hendes blomst krone. Getty Images Men hun teknisk set ikke var, fordi i modsætning til de andre brudepiger, Ivy bar hendes hår i en simpel halv-halv-down stil. Hun havde blomster i bagsiden af hendes hår i stedet for en blomst krone ligesom de andre piger.

1 De fotos, der blev taget i samme rum som Prins Harry ‘ s barnedåb i 1984. YouTube Windsor Castle ‘ s Grønne stue, som er nær og kær til Prins harrys hjerte. Tilbage i 1984, hvor en ung Harry var gået rundt fra den ene royal i forhold til en anden efter hans barnedåb. Stuen, designet af George IV, stod færdigt i 1992 efter den ødelæggende brand på Windsor Castle. Siden da rummet har været kulisse for en række lejligheder, herunder Queen ‘ s Diamond Jubilee portræt.

Det er almindeligt i royal wedding familie portrætter til brudens familie til at være på den ene side og gommens familie på den anden side — men dette var en helt unik situation. Per tradition, at Dronning Elizabeth og Prins Philip sidder foran Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall. Da Meghan ‘ s mor var den eneste person til at deltage, Hertugen og Hertuginden af Cambridge, afrundet ud “bride’ s side.” Beslutningen om, hvor folk står i sidste ende er op til fotografen, tidligere royal redaktør for Solen og Prins Harry biograf Duncan Larcombe fortalte BAZAAR.com.

Tilbage i pre-bryllup planlægning, Mennesker rapporteret brylluppet er blomsterarrangementer ville betale hyldest til Harry ‘ s afdøde mor, Prinsesse Diana. Parrets bryllup florist, Philippa Craddock, der anvendes Diana ‘ s favorit blomst, glem-mig-ej, hele design i hendes ære.

Alt, hvad du har hørt er sandt: Din bryllupsdag kommer og går så hurtigt. Det er derfor, forberedelse er nøglen. Når du søm ned din fotograf (gør dette 9-11 måneder i forvejen!), det er tid til at begynde at tænke på dit skød liste. Mens din fotograf vil vejlede dig om de øjeblikke, de har planer om at indfange, er det vigtigt at vide præcis, hvad du ønsker. Efter alt, vil du ønsker at holde disse erindringer intakt med den perfekte foto album. Gør dig klar til dit close up ved at tage et kig på disse smukke billeder ideer, du måske ønsker at medtage.

Vi er stadig swooning over Meghan Markle og Prins Harry ‘ s officielle bryllupsbilleder. Er du ikke? Den fantastiske portrætter er taget af royal fotograf Alexi Lubomirski i Windsor Castle ‘ s Grønne stue, lige efter parret officielt blev Hertugen og Hertuginden af Sussex. Billeder — mens smuk — er også fuld af historie, skjulte oplysninger, og ja, endda en hyldest til Lady Di.

Men hun teknisk set ikke var, fordi i modsætning til de andre brudepiger, Ivy bar hendes hår i en simpel halv-halv-down stil. Hun havde blomster i bagsiden af hendes hår i stedet for en blomst krone ligesom de andre piger.

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/erhvervsportraetter/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/fotograf-erhverv-koebenhavn/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/erhvervsfotografering-i-koebenhavn/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/dating-og-facebook-profilfotos/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/professionelt-portraetfoto-til-erhverv/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/fotografering-af-erhverv/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/virksomhedsprofilering/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/fotografering-i-koebenhavn/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/koebenhavner-fotografen-tilbyder/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/koebenhavn-fotograf/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/portraetfotografering-koebenhavn/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/fotograf-bryllup-koebenhavn/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/portraetfoto-til-facebook/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/portraetfotograf-til-bryllup/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/portraetbilleder-til-erhvervsprofil/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/boligfotografering/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/erhvervsportraetter-sort-hvid/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/hvorfor-vaelge-professionel-fotograf/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/bryllup-kobenhavn/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/visuel-identitet-uhyre-vigtig-idag/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/job-ansogning-cv/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/erhvervsfotograf/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/bryllupsfotograf/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/portraetfotograf/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/sitemap/

http://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/reklamefotograf-koebenhavn/

BLOGSPOTS

http://bryllupplanlaegning.blogspot.com/

https://mythdk.blogspot.dk

http://branddesigndk.blogspot.dk

http://bryllupsfotograferne.blogspot.com/

http://bryllupidanmark.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-bryllupsfotograf.blogspot.com/

http://reklamefotografen.blogspot.com/

http://voresstoredag.blogspot.com/

http://bryllupsfotograferingnu.blogspot.com

http://bryllupsfotografe.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-se.blogspot.dk

http://fotograferingerdk.blogspot.com/

http://eafotografi.blogspot.com/

http://photographerdenmark.blogspot.dk

http://ballonfotografen.blogspot.dk/

http://bryllupsfotografvsj.blogspot.dk

http://fotograf-fotograf-fotograf.blogspot.com/

http://fotografiets.blogspot.com