Børnefotograf og fotografering af børnebilleder

Sjove Børne Fotos: Men hvordan?
– Når fotograferingen er en oplevelse er det sjovt, og alle vinder.

Hvis du har svært ved at børn føler sig trygge og naturlige foran kameraet, bør du læse videre! Hvis du vil vide, hvordan de professionelle fotografer opnår deres børne billeder så følg følgende tips og tricks og få fantastiske børnefotografier.

Nyd selve fotograferingen af børnene

Gøre foto session til noget barnet ønsker at gøre (dvs. have det sjovt og hygge), og du vil have en langt bedre chance for at opnå flotte børnefoto som din egen målsætning : at lave fabelagtige børneportrætter, som du kan være stolt af.

Brug Forældrene, når du tager sjove børnefotos

Så hvordan får jeg gode billeder af det lille barn? Simpelt. Medbring mor eller far som en kulisse eller en sparring. Når forældrene deltager, føler barnet sig mere trygt og det får lyst til at pjatte mere rundt og lege.

Børn er spontane og utålmodige

Som børnefotograf skal man være klar over at børn er spontane og gør lige hvad det passer dem. Det kan både være træls men også en oplagt mulighed for at fange magiske øjeblikke. Børnefoto og børnefotografering af børn handler også om tid. Du har sjældent et barns opmærksomhed ret længe, derfor skal du være rimelig hurtig til at fange et godt portrætfoto af børn.

Der findes kreative teknikker til at fotografere børn

En lille hemmelighed: Arbejdet med børn er bare sjovt. Gør, hvad du elsker, er vigtigt i enhver kreativ indsats og især væsentlig, når det kommer til at fotografere børn. Den gode nyhed er, at det er nemt at finde glæden i at fotografere børn. Faktisk har jeg det bedste job i verden. En børnefotograf.