Fotografer og deres erhverv

Fotografer og fotografering indenfor de mange forskellige grene af fotografiet. En fotograf der laver billeder til erhverv eller reklame får oftest de billeder der fortæller en historie om enten en virksomhed, en person eller viser et flot portræt eller et produkt. En produkt fotografering eller mode fotografering er ofte præget af produktet der skal sælges.

Foto ved fotografer i den nye digitale billedstil

En professionel fotograf laver mange opgaver indenfor de visuelle rammer. Der laves også luftfotografering og landskabsfotografering. De laver også bolig foto og packshots. Der bruges mange forskellige optikker og professionelt kamera udstyr. Nogle fotografer laver også kunstfotografering og spændende manipulationer i photoshop og digitale billedbehandlingsprogrammer.

professionel-foto

professionel fotograf

Digitale fotografer og analoge fotografer

Det digitale fotografi har efterhånden overtaget det analoge foto. De mange digitale muligheder som fotograf har flyttet grænserne for hvad man kan lave indenfor fotografering. Fotograf ved fotos indenfor den digitale verden giver også mulighed for at ændre mange forskellige ting. Flytte ansigter, sætte nye elementer ind. Lægge andre himler ind og meget andet.

digital-fotograf

Digital foto

Jylland

Fyn

Sjælland