Kreativ Bryllupsfotografering

Også kendt som kunstnerisk bryllupsfotografering, denne fotografering tilgang giver fotografen mulighed for at improvisere og bruge hans / hendes kunstneriske mening at fortælle historien om din bryllupsdag. Kreativ bryllupsfotografering er kendt for virkelig unik og usædvanlige lyseffekter og vinkler, der gør resultatet virkelig skiller sig ud fra det sædvanlige.

Ved undersøgelse på et kreativt stil billedsprog, man ofte spekulerer på, om han ser på et fotografi eller et stykke kunst. Den abstrakte fornemmelse af nogle af kunstneriske fotografier sætter dem i klassen af billeder kan man se på et kunstgalleri. Ofte, når man ser på kreative billeder kan man mærke flere og flere detaljer, de ikke har lagt mærke til, når først et blik på billedet.

Mens nogle kunstneriske fotografier skal være stillet, andre forekommer naturligt. Dette sker ganske sjældent, men når den gør det producerer simpelthen fantastiske billeder. Tænk på et fotografi, hvor bruden og gommens refleksion er glitrer på overfladen af søen eller et billede, hvor Brudeparret er engagerede i deres første dans og deres skygger på marmorgulvet synes at være dans til en melodi af deres egne.

En god kunstnerisk fotograf vil ikke kun bruge den stemning af brylluppet, men selve miljøet ceremonien er i. Shadows, belysning og selv fokus er manipuleret til at opnå den ønskede virkning.

Ofte kunstneriske fotografer vil ansætte brugen af sort og hvid billeder for at få billederne til at se endnu mere markant. Dette bringer nogle dramatiske lys-og skyggeeffekter, der gør bryllupsdag ser mystiske og helt specielt.

Dokumentarisk Bryllupsfotografering

Denne stil for fotografering giver mulighed for en vis grad af fotografen kontrol samtidig gør det muligt for bruden og gommen til at være sig selv. Ved at placere emnerne i en omhyggeligt afbalanceret og høvlet rum, hvor belysningen og scenen matche den stemning ønskede af fotografen, er de nygifte lov til at interagere frit. Dette resulterer i store nartural kvalitet billeder med flotte lyseffekter og smukke natur, mens samtidig at holde en vis grad af spontanitet og frihed.

Det vigtigste aspekt af illustrative bryllupsfotografering er at plukke og sætte de rigtige baggrund (scene). Fotografen omhyggeligt arrangerer belysning, skygger objekter i sættet. Når scenen er klar, de emner interagere med hinanden. Således ønskede effekt er opnået. Kvaliteten af illustrative fotografering er kombineret med en naturlig følelse af fotojournalistikken resulterer i vidunderlige billedkvalitet med en afslappet og unscripted tema.