Billeder til profiler – Du kender det helt sikkert godt. Du har fået taget et rigtig godt billede af dig selv og det vil være perfekt at bruge som et profilbillede til din dating profil. Men desværre så har det ikke helt det udtryk, som du havde forestillet dig. Der er dog ingen grund til bekymring, for det er nemlig muligt at redigere billederne.

Du kender sikkert også allerede de mange forskellige filtre, der findes på de sociale medier, som Snapchat og Instagram. Filtrene er også en form for redigering, det er bare en redigering der finder sted allerede før du har taget billedet. Hvis du ikke tidligere har arbejdet i forskellige billedebehandlingsprogrammer, så er det oplagt at bruge et flot filter. 

Billeder til profiler

Sådan bruger du et filter til at skabe det perfekte dating billede

Der findes et hav af forskellige filtre. Der er dem, hvor du kommer til at ligne en sød hund, dem hvor du får briller og så findes der de sjove og uhyggelige. Man kan sagtens bruge et både sjovt og uhyggeligt filter, men som profilbillede anbefaler vi, at du bruger et andet slags filter. 

Profilbilledet fungerer lidt som et hurtigt førstehåndsindtryk og der må gerne være filter på, også ét, hvor man tydeligt kan se, at det er et filter, men brug et mere neutral filter her. Hvor man tidligere skulle være en haj til at behandle billeder og redigere dem, så er det nu blevet meget lettere. 

Lad som om, at du er verdensmester i billedredigering

Når du har fundet det perfekte filter og har fundet den perfekte posering, det perfekte tøj og belysning og billedet er blevet virkelig godt, så mangler du kun at klippe det, så det har det rigtige format. Det kan blive et problem, hvis du har taget et liggende foto – altså et foto, der er horisontalt, da det enten kan blive ”trykket” sammen eller blive klippet på nogle helt forkerte steder. 

Bruger de diverse sociale medier, så ved du også, at de også skal have forskellige formater. Du løser meget let problemet ved at klippe det. Der findes redigeringsværktøjer på de fleste telefoner og ellers findes der også forskellige apps, så man kan fremstå som verdensmester i billedredigering.

Slør baggrunden og få mere romantiske billeder

Langt de fleste telefoner kan også hjælpe dig på vej med at skabe virkelig flotte billeder. Uanset om det er billeder af dig selv, venner eller natur, så kommer du meget langt med at bruge det kamera, som sidder i telefonen. På mange nye telefoner kan du også sløre baggrunden i højere eller lavere grad.

Og netop den slørede baggrund kan give selve billedet et mere romantisk look. Det kan både bruges meget bevidst, hvis du ønsker at brugeren skal koncentrere sig om motivet og baggrunden derfor ikke er så vigtig. Men du kan også bruge funktionen, hvis der er noget i baggrunden, som ikke er så pænt.

portræt

Få gode billeder til din datingprofil

En flot og indbydende datingprofil handler ikke kun om at have et flot profilbillede. Hvis du dater seriøst og leder efter den eneste ene, så skal du også sørge for at de andre billeder, som du har på din profil, er flotte og af en høj kvalitet. Derfor bør du også redigere disse billeder, hvis de ikke er helt perfekte fra start.

Det er ikke altid meget, som de behøver at blive redigeret, men nogle gange så hjælper det lige at klippe billedet lidt til, så meget af den overskydende baggrund forsvinder. Dermed kommer det vigtige også mere i fokus. 

Gå ikke helt amok i unødvendig redigering

Selvom man hurtigt kan blive grebet af stemningen, så kan noget redigering også være for meget. Hvis du er en haj til at redigere og bruge forskellige programmer til at manipulere dine billeder med, så anbefaler vi dog ikke, at du forbedrer den måde som du ser ud på med ufine metoder. 

Kvaliteten af billederne kan du naturligvis sagtens redigere, men lad være med at give dig selv en fladere mave, større bryster eller en mere fyldig popo. For det absolut vigtigste for billeder, både til dating og i andre sammenhænge er, at de skal være vellignende. 

Lad det simple billede tale sit eget sprog

Ud over at de skal være vellignende, så må de også gerne være forholdsvis simple. Når man først er kommet i gang med at redigere, så kan det hurtigt løbe af med én. Derfor kan man hurtigt få den idé, at det er flot med tekst og andre former for udsmykning, men husk på, at det hurtigt kan blive for rodet.

Derfor er det også næsten bedre, at det er simpelt end at det er for vildt. Hvis du gerne vil vise dine Photoshop skills, så må det være på et andet medie end på din datingprofil. Der kommer også lige nogle ultrakorte fifs til, hvordan du får det perfekte profilbillede her

  • Øv dig
  • Tag gerne mange forskellige billeder
  • Tag både selfies og andre former for billeder
  • Husk at belysningen har stor indvirkning på billedet kvalitet
  • Du kan også benytte dig af en professionel fotograf, hvis du ønsker helt perfekte og unikke billeder

Læs mere her: