Mens du kan være tryg ved at skyde oprigtig gade fotografering , kan du ikke føle sig helt så godt med at gøre street portrætter … Realiseringen af ​​et portræt af en fremmed, er en meget anderledes tilgang , som kræver et samspil med dit emne.

Hvis du er en meget social person , der taler til fremmede som helst du går , som jeg gør, at tage det næste skridt bør ikke være for meget af et problem . Hvis på den anden side , tanken om at nærme sig en fremmed skræmmer dig , så læs videre .

Trin 1 – praksis uden et kamera

Gør det til et mål at snakke med fremmede hverdagen for et par dage. De kan vente i kø på café med dig eller i metroen . Gøre small talk om vejret, kommentere den nye kaffe smag, bare om noget , der kommer til at tænke , så længe det ikke er underligt. Du kan finde det skræmmende i starten, men jeg kan forsikre dig , at det vil blive lettere hverdag, og du vil snart se frem til din næste møde. Indrømmet, der er et stort spring mellem nærmer sig en fremmed at kommentere på deres cool hat , eller funky solbriller , og beder dem om at lave et portræt.

Men hvis du er genert , vil det første skridt hjælpe dig til den anden .

Trin 2 – fotografere en gade performer

En anden måde at lette i det er ved at fotografere gademusikanter. De er der for at blive set , og de er nemme emner. Purister vil fortælle dig, at de ikke tæller , fordi de er alt for let. Så vidt jeg ved, er der ingen myndighed eller regler for gade portrætter eller street fotografering i almindelighed, så gå videre ! Fotografere en gade performer og husk at forlade et tip .

Trin 3 – gå med en ven

At have en anden person på din side vil embolden dig, og du vil finde det lettere at nærme sig en fremmed , hvis du ikke er alene . Den ven ikke engang at være en fotograf .

Trin 4 – ikke gemme sig bag en lang linse

Ligesom med oprigtig gade fotografering, jo tættere jo bedre! Desuden vil et mindre kamera være mindre skræmmende for dit emne.

Trin 5 – være sikker

Præsenter dig selv og fortælle dem , hvorfor du ønsker at lave et portræt af dem. Du er ikke gør noget forkert , så ikke tage et billede og køre ! Hvis de spørger dig, hvorfor du ønsker at tage deres billede , skal du blot forklare, at du fotograferer fremmede for et personligt projekt , og du fandt dem ganske interessant. De fleste mennesker vil blive smigret .

Trin 6 – tage din tid

Du bad om deres tilladelse til at tage billedet , så nu er det dit ansvar at gøre et godt stykke arbejde. Baggrunden kan være distraherende , eller de kan knibe øjnene fra solen i deres øjne. Bed dem om at flytte eller endda krydse gaden, hvis lyset er bedre. Tag to eller tre skud , indtil du er tilfreds med resultatet. Sørg for at du takker dem for deres tid, før du en del måder .

Trin 7 – nyde oplevelsen

Bede om deres navn , måske kan du endda inddrage dem i en samtale, og finde ud af nogle interessante ting om deres liv. Vis dem billedet på bagsiden af ​​kameraet . Del E-mail -adresser og sende dem det bedste billede , hvis de spørger.

Trin 8 – dele dit arbejde

Disse portrætter er ubrugelige, hvis de bliver på din harddisk. Del dem på en blog eller sociale medier netværk. Jo mere du deler , jo bedre vil du føler dig om dit projekt, og jo mere vil du ønsker at gå ud og skyde.