Bryllupsfotografering – 21 Tips til Amatør bryllup fotografer

Det er et spørgsmål , der er blevet spurgt et par gange i vores forum i de sidste par måneder, så mens jeg ikke er en Pro Bryllupsfotograf Jeg troede, det var tid til at dele et par tips om emnet bryllupsfotografering .

Jeg vil overlade de tekniske tips af at fotografere et bryllup til de professionelle – men som en, der er blevet bedt om at fotografere en lang række venner og familie bryllupper – her er et par forslag .

Læs også: Den ultimative guide for bryllupsfoto tips

1. . Opret en ‘ Shot List’

Bryllupsfotografering
Et af de mest nyttige tip , jeg har fået om Bryllupsfotografering er at få parret til at tænke fremad over de billeder, som de gerne vil dig til at fange på dagen og udarbejde en liste , så du kan tjekke dem ud . Dette er specielt nyttigt i familiens skud. Der er ikke noget værre end at få billederne tilbage og indse , at du ikke fotografere det lykkelige par med bedstemor !

fotografer-til-bryllup-672x372

2. . Bryllupsfotografering Family Photo koordinator

Jeg finder familie foto del af dagen kan være ganske stressende. Folk går overalt , du er uvidende om de forskellige familiens dynamik på spil , og folk er i en ” julehumør ” ( og har ofte drukket et par spiritus ) til det punkt, hvor det kan være ganske kaotisk . Få parret til at udpege et familiemedlem ( eller en til hver side af familien ), der kan være ” direktør ” af skuddet . De kan runde alle op , hjælpe med at få dem i skud og holde tingene bevæger sig så , at parret kan komme tilbage til festen.

Læs mere om fotobloggeren

3. . Spejder placering

Besøg placeringen af ​​de forskellige steder, som du skal skyde før den store dag . Mens jeg er sikker på de fleste Pros ikke gør dette – Jeg finder det virkelig nyttigt at vide, hvor vi skal hen , har en idé om nogle få stillinger for skud og for at vide, hvordan lyset kan komme i spil. På én eller to bryllupper jeg besøgte selv steder med de par og tog et par prøvebilleder (disse lavet Nice ‘ engagement fotos «).

4. . I Bryllupsfotografering Forberedelse er nøglen

Så meget kan gå galt på dagen – så du er nødt til at være godt forberedt. Har en backup-plan ( i tilfælde af dårligt vejr ), har batterier opladet , hukommelseskort blank , tænke ruter og tid til at komme til steder og få en rute af den fulde dag , så du ved , hvad der sker næste . Hvis du kan , deltage i indstudering af ceremonien , hvor du vil samle en masse gode oplysninger om mulige positioner for at skyde fra , belysning , rækkefølgen af ​​ceremonien osv

5 . Sætte forventningerne med parret

Vis dem dit arbejde / stil. Find ud af , hvad de ønsker at opnå, hvor mange skud , de vil, hvad nøglen ting, de ønsker at blive registreret , hvordan skuddene vil blive brugt (trykt osv). Hvis du oplader dem for begivenheden, sørg for at have den aftale på prisen i stedet op foran .

6. . Sluk for lyden på dit kamera

Bip under taler, kysset og løfter ikke føjer nyt til begivenheden. Sluk lyd før hånd og holde det ud .

Bryllupsfotografering 3
7. . Skyd de små detaljer

Foto ringe, rygge af kjoler , sko, blomster, borddækning , menuer osv. – disse hjælpe med at give enden album en ekstra dimension. Bladre gennem et bryllup magasin i en nyhed stå for lidt inspiration.

8. . Brug to kameraer

Tigge, låne , leje eller stjæle en ekstra kamera for dagen – sæt det op med en anden linse . Jeg forsøger at skyde med en vidvinkel linse (stor for oprigtig skud og i snævre rum (især før ceremonien i forberedelsesfasen af dagen ) og en længere linse (det kan være praktisk at have noget så stort som 200mm , hvis du kan få dine hænder på en – jeg bruger en 70- 200mm) .

9. . Overvej en anden Bryllupsfotograf

At have en anden backup fotograf kan være en stor strategi. Det betyder mindre bevæger sig rundt i løbet af ceremonien og taler, giver mulighed for en til at fange de formelle skud og den anden til at få oprigtig skud . Det tager også lidt pres fra dig at være ‘ den ene ‘ for at få at få hvert skud !

10. . Vær modig , men ikke obtrusive

Bryllupsfotografering 3
Frygtsomhed vil ikke få dig ‘ skud ‘ – nogle gange er du nødt til at være modig for at fange et øjeblik. Men timing er alt og tænke fremad for at komme i den rigtige position for centrale øjeblikke er vigtigt ikke at forstyrre begivenheden. I en ceremoni jeg forsøger at flytte rundt mindst 4-5 gange, men prøv at gang at falde sammen med sange, prædikener eller længere aflæsninger. I løbet af de formelle skud være modig , ved, hvad du ønsker, og bede om det fra parret og deres parti . Du kører showet på dette tidspunkt af dagen og har brug for at holde tingene i bevægelse.

11. . Lær at bruge diffust lys

Evnen til at hoppe en flash eller at diffuse det er nøglen. Du vil opdage, at der i mange kirker, som lyset er meget lav. Hvis du får lov til at bruge en flash (og nogle kirker ikke tillader det ) tænke over, om tilbagekaste flashen vil arbejde (husk , hvis du hoppe fra en farvet overflade det vil tilføje en farvet støbt til billedet ), eller om du måske ønsker at købe en flash diffuser til at blødgøre lyset. Hvis du ikke kan bruge en flash skal du enten bruge et hurtigt objektiv ved brede åbninger og / eller bump op ISO. Et objektiv med billedstabilisering kan også hjælpe . Lær mere om at bruge Flash diffusorer og reflekser .

12. . Optag i RAW

Jeg ved, at mange læsere føler, at de ikke har tid til at skyde i RAW (på grund af ekstra behandling ), men et bryllup er en tid, at det kan især være nyttigt , da det giver så meget mere fleksibilitet til at manipulere skud efter at have taget dem. Bryllupper kan præsentere fotografer med tricky belysning, der resultere i et behov for at manipulere eksponering og hvidbalance efter det faktum – RAW vil hjælpe med dette betydeligt.

Bryllupsfotografering 4
13. . Vis dine Skud i receptionen

En af de fantastiske ting ved digital fotografering er umiddelbarheden i det som et medium. En af de sjove ting, jeg har set flere og flere fotografer gør nylig er ved at tage en computer til modtagelse, uploade billeder taget tidligere på dagen og lade dem rotere som et diasshow i løbet af aftenen . Dette tilføjer en sjov element til natten.

14. . Overvej dine baggrunde

En af udfordringerne ved bryllupper er, at der ofte er mennesker, der går overalt – herunder baggrunde af dine billeder . Især med den formelle skud anvendelsesområdet ud det område, hvor de vil blive taget i god tid på udkig efter gode baggrunde. Ideelt set vil du blive ønsker overskueligt områder og skyggefulde pletter i direkte sollys , hvor der er usandsynligt, at være en omvandrende stor tante vandre ind i bagsiden af skud . Læs mere på at få baggrunde til højre .

15. . Smid ikke “fejltagelser”

Fristelsen med digital er at kontrollere billeder, som du går og slette dem, der ikke virker med det samme. Problemet med dette er, at du bare kan være at komme af med nogle af de mere interessante og brugbare billeder. Husk, at billeder kan beskæres eller manipuleres senere for at give dig nogle mere arty / abstrakt søger skud , der kan tilføje reel interesse for enden album.

Bryllupsfotografering billede
16. . Ændre dit perspektiv

Få lidt kreativ med dine billeder. Mens størstedelen af billederne i slutningen album vil sandsynligvis være temmelig “normale” eller formelle positurer – sørg for at blande tingene lidt op ved at tage billeder fra ned lavt, højt op, ved brede vinkler osv.

17. . Wedding gruppebilleder

En ting, som jeg har gjort ved hvert bryllup , som jeg har fotograferet , er forsøg på at fotografere alle, der er til stede i ét skud. Den måde jeg har gjort dette er at sørge for et sted, som jeg kan komme op højt over alle lige efter ceremonien . Dette kan betyde, at få høj stige , ved hjælp af en balkon eller endda klatre på et tag . Skønheden i at komme højt op , er, at du får alles ansigt i det, og kan passe en masse mennesker i ét skud. Det centrale er at være i stand til at få alle til det sted, du vil have dem til at stå hurtigt og være klar til at få skudt uden at have alle stå rundt for længe. Jeg fundet den bedste måde at få alle til stedet er at få bruden og gommen der og at have et par hjælpere til at vogte alle i den retning. Læs mere om hvordan man kan tage gruppebilleder .

18. . Fyld Flash

Når du optager udenfor efter en ceremoni eller under forbundet skud du vil sikkert gerne holde din flash vedhæftet at give lidt fyld i flash. Jeg har tendens til at ringe til det lidt tilbage ( et stop eller to ), således at skud ikke er blæst ud – men især i modlys eller middag optageforhold, hvor der kan være en masse af skygge , udfylde flash er et must. Læs mere om brug af Fill Flash.

19. . Kontinuerlig Optagelsestilstand

Have evnen til at skyde en masse billeder hurtigt er meget praktisk på en bryllupsdag så skifte dit kamera til kontinuerlig optagelse og bruge det. Nogle gange er det det billede, du tager et sekund efter det formelle eller stillet skud , når alle er afslappende , der virkelig fanger øjeblikket!

Bryllupsfotografering Rain
20. . Forvent det uventede

En mere godt råd , at nogen gav mig på min egen bryllupsdag. ” Tingene vil gå galt – men de kan være de bedste dele af dagen . I hvert bryllup , som jeg har deltaget i noget tendens til at gå galt med dagen. Den bedste mand kan ikke finde ringen , regnen siler ned , ligesom ceremonien slutter , brudgommen glemmer at gøre op hans flue , blomsterpige beslutter at sidde ned i midten af gangen eller bruden ikke kan huske hendes løfter ….

Disse øjeblikke kan føle sig lidt panisk på det tidspunkt – men det er i disse øjeblikke, der rent faktisk kan gøre en dag og give bruden og gommen erindringer. Forsøg på at fange dem, og du kan ende op med nogle sjove billeder, der opsummerer dagen rigtig godt.

Jeg husker stadig den første bryllup jeg fotograferede , hvor bruden og grooms bil styrtede ned i en sporvogn på vej til parken, hvor vi skulle til at tage billeder . Bruden var i tårer , brudgommen stresset – men efter at vi havde alle dulmer folk begyndte at se nogle af de sjove side af i øjeblikket, og vi selv tog et par skud før kørsel til parken. De var blandt alles favoritter.

21. . Have Fun

Bryllupper er at fejre – de skal være sjovt . Jo mere sjov du har som fotografen mere afslappet dem, du fotograferer vil være. Måske er den bedste måde at løsne folk op , er at smile , da fotografen (advarsel : Jeg kommer altid hjem fra fotografere bryllupper med ømme kæber og kinder på grund af min smilende strategi ).

Læs mere om dygtige fotografer til bryllupsfotos