Fotografering børn – Interaktion i øjenhøjde

Fotografering af børn er en glæde på grund af deres uskyld, ærlighed i deres ansigter, og deres skønhed. På forskellige stadier af deres udvikling, har brug for en fotograf til at forstå, hvordan man interagere med dem, og hvordan at fremkalde det bedste udtryk, uanset om de er alvorlige, søde, glade, eller lunefuld.

Fotografering af de små børn

Når man fotograferer meget små børn, for eksempel, vil jeg bede dem om at gøre ting, der vil næsten garantere vidunderlige ansigtsudtryk. Jeg fotograferede min niece da hun var fem år gammel ved at bede hende om at holde fast i at udøve ringe i en park. Hendes små hænder kunne ikke helt støtte hendes vægt, så hun var ved at glide hun var revnet op. Nogle børn kan være bange for i denne situation, men jeg vidste hendes personlighed, og jeg fik udtrykket jeg var på udkig efter. Kort efter dette, havde hun en isvaffel, og velvidende, at min hund ville spise stort set alt, jeg bad hende til at holde det ud. Hun gjorde, og jeg fik en anden vidunderlig oprigtige og glade udtryk.

Masser af små børn elsker at være kastet i luften, og det er en anden god måde at fremkalde udtryk for glæd. Den overskyede himmel gjorde baggrunden helt diskret, så intet forringer den pige. Jeg tog billedet, når hun nåede det højeste punkt på kast, for på dette tidspunkt havde hun vendt retning, og var stort set urørlig. Dette minimeret risikoen for slørede.

Nogle gange bare at sætte unge venner sammen værker. Deres naturlige tilbøjelighed er at fnise, ålekvabbe, eller på anden måde er involveret med hinanden.Der er mange vidunderlige billeder, der skal træffes, hvis du er klar, såsom fotos.

Nogle gange er vi heldige at være i den rigtige tid og det rigtige sted at få en spontan skud, og vi bare tilfældigvis har et kamera i vores hænder. Dette var tilfældet, da jeg fotograferede en ung pige i en jule parade i Puerto Rico.

En simpel teknik til at lave billeder af børn mere intime og mere overbevisende er at skyde i øjenhøjde. Må ikke stå i en voksen højde og skyde ned på dem. Dette kan arbejde en gang imellem, hvis du specifikt ønsker at foreslå, hvordan små og sårbare et lille barn er, som i billedet. Den samme lille pige taget fra jorden fordi hun sad på græsset er mere intimt, og det indebærer en tættere forbindelse mellem fotografen og motivet.

Det samme gælder for børnene i billeder. De blev taget fra øjenhøjde med en medium teleobjektiv. Den teleobjektiv producerer en følelse af komprimering, der er godt for udfladning næse og gøre baggrunden ude af fokus, og det giver dig også mulighed for nemt at fylde rammen med emnet uden at være i deres ansigt med dit kamera. Ved skydning fra flere meter væk, vil barnet ikke har lyst til hans eller hendes plads er ved at blive invaderet, og derfor vil du være i stand til at fange en mere afslappet og naturligt portræt.

Fotograf til børnefoto i børnehøjde er en opgave der kræver større tålmodighed og evne til at gå ned i “børnehøjde”.